Zonnebrillen online

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Bestel zonnebrillen online

Wilt u de mooiste zonnebrillen graag online bestellen? Ontdek dan de verschillende monturen in het uitgebreide assortiment van Bruninx Design Optics in Hasselt. U vindt bij ons gegarandeerd een bril die aan al uw wensen voldoet. Indien gewenst voorziet onze opticien u graag van gedegen advies, zodat u zeker een passende bril aanschaft. Twijfel niet langer en besluit om de mooiste zonnebrillen online te bestellen.

Brillen - Bruninx

De verschillende zonnebrillen die u online kunt bestellen

U vindt een uitgebreid assortiment van zonnebrillen in onze online winkel. U kiest bijvoorbeeld voor een luxe zonnebril van het merk Chanel, als u een stijlvolle uitstraling nastreeft. Het is echter ook mogelijk om een sportieve zonnebril van het merk Oakley aan te schaffen, als u een zonnebril zoekt die ook te gebruiken is tijdens het sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos en u geniet bij ons te allen tijde van uitstekende garantie op uw bril.


Brilglazen - Bruninx

Bestel nu

Heeft u zonnebrillen gevonden in onze online winkel die voldoen aan uw wensen? Bestel deze dan direct! U bent uiteraard ook van harte welkom om ons uitgebreide aanbod aan zonnebrillen persoonlijk te bekijken in onze winkel in Hasselt. Kom gerust eens langs of maak een afspraak door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen.

Zonnebrillen online

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x