Zeiss glazen

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Hoya en Zeiss glazen

Hoya en Zeiss zijn twee uitstekende merken die glazen voor uw bril produceren, vandaar dat wij deze kwalitatieve glazen aanbieden. Zien is genieten en brillenglazen maken het verschil of u, al dan niet, geniet van uw zicht. Bruninx Design Optics te Hasselt streeft daarom te allen tijde naar de beste kwaliteit en afwerking voor uw glazen. U bezoekt onze winkel voor een maatoplossing.

Brillen - Bruninx

Kwaliteitsvolle Hoya, Zeiss en Essilor glazen voor uw bril

Onze glazen bestellen wij enkel bij topleveranciers, zoals Hoya, Essilor en Zeiss. Wij zijn echter onafhankelijk, waardoor we de beste leverancier voor u kiezen. Hierdoor geven we altijd eerlijke en transparante adviezen over de beste optie voor uw specifieke situatie. Of u nu multifocale glazen van Hoya of Varilux wenst of een uniek zonneglas met een perfect op staal nagemaakte kleur van Zeiss; wij vinden de beste oplossing voor u! Zowel voor de behandeling van myopie als hypermetropie kunt u bij ons terecht voor geschikte glazen. Deze passen perfect in een van de vele monturen die wij aanbieden.Brilglazen - Bruninx

Neem contact met ons op en ervaar onze deskundigheid

U rekent met merken als Hoya en Zeiss bij ons altijd op kwalitatieve glazen die perfect voor u op maat gemaakt zijn. Plan een afspraak in bij onze brillenwinkel in Hasselt om een oogmeting te doen om te bepalen wat de beste opties voor u zijn. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x