Zeiss glazen

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillenglazen van Hoya en Zeiss

Hoya en Zeiss zijn twee uitstekende merken als het gaat om glazen voor uw bril. Daarom doen wij als specialist ook een beroep op deze materialen. Zien is genieten en brillenglazen maken het verschil of u geniet van uw zicht of juist niet. Daarom streven wij bij Bruninx Design Optics te Hasselt naar de hoogste graad van kwaliteit en afwerking bij uw glazen. Voor een maatoplossing bent u daarom zeker aan het juiste adres bij ons.

Brillen - Bruninx

Hoya, Zeiss en Essilor als kwaliteitsmerken voor uw glazen

Onze glazen bestellen wij enkel bij topleveranciers zoals Hoya, Essilor en Zeiss. Gelukkig zijn wij onafhankelijk, wat betekent dat we vrij zijn om de beste leverancier te kiezen die het meeste aansluit bij uw noden. Hierdoor kunnen we altijd eerlijk en transparante adviezen geven over wat de beste optie is voor uw specifieke situatie. Dus of u nu multifocale glazen van Hoya of Varilux wenst of een uniek zonneglas met een kleur perfect op staal nagemaakt zoals ze dit enkel bij Zeiss kunnen; wij zoeken voor u de beste oplossing! Zowel voor de behandeling van myopie als hypermetropie kunt u bij ons terecht voor de geschikte glazen. Deze zullen perfect passen in een van de vele monturen die wij aanbieden.Brilglazen - Bruninx

Reken op onze deskundigheid

Met merken als Hoya en Zeiss rekent u bij ons altijd op kwalitatieve glazen die perfect voor u op maat gemaakt zijn. Plan hiervoor een afspraak in bij ons in de speciaalzaak om een oogmeting te doen en te bepalen wat de beste opties voor u zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x