Optometrie Hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Een ervaren optometrie en brillenwinkel in Hasselt

Bij Bruninx Design Optics komt u bij een gespecialiseerde optiekzaak in Hasselt. Onze familiezaak staat al 3 generaties voor optimaal zien, u kan dus zeker zijn van de meest precieze oogmeting.
Al onze optometristen bezitten een bachelordiploma en zorgen er zo voor dat uw ogen altijd in goede handen zijn. Brillen, contactlenzen, multifocaal of gewoon een leesbril, hoge of lage sterktes, niks is voor ons te moeilijk. Wij gaan altijd de uitdaging aan. Door onze ijzersterke en eerlijke service zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt en altijd kan rekenen op een betrouwbare opticien waar u zich thuis voelt!

Brillen - Bruninx

Een optometrie, brillenwinkel en opticien in een zaak te Hasselt

Bent u op zoek naar een bril, zonnebril of contactlenzen? Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar die ene bril die u een klare kijk geeft, de meest comfortabele contactlenzen of een fashionable zonnebril. Met vele merken zoals onder andere Tom Ford, Theo en Chanel ter beschikking, hebben wij voor iedere stijl de gepaste optie.Wij scholen ons ook permanent bij in optiek, optometrie en mode. Zo zijn we zowel op technisch als op vlak van mode zeer zelfzeker van ons aanbod en kunnen we heel specifiek ingaan op wat u nodig heeft in onze boutique en brillenwinkel te Hasselt. Als ervaren familiebedrijf volgen wij generaties lang de laatste ontwikkelingen op vlak van oogmode en technologie. De nieuwste merken en de mooiste monturen zijn altijd in onze brillenwinkel in Hasselt te vinden! Ons dynamisch team staat altijd klaar om u persoonlijk en professioneel advies te geven.


Brilglazen - Bruninx

Kom zeker eens langs of laat ons iets weten

Om de beste dienstverlening in onze brillenwinkel, boutique en optiekzaak te Hasselt te genieten, is het altijd fijn om even langs te komen. Zo kunnen wij onze diensten als opticien en optometrist vakkundig uitvoeren en u maatwerk aanbieden in ons assortiment te Hasselt. Wees zeker van de volledige aandacht van onze specialisten en maak een afspraak op voorhand. Uiteraard kunt u ook al ons aanbod eens verkennen op onze website. Wij staan alvast klaar om u te helpen met onze deskundigheid, kennis en ervaring en hopen dat u naar huis gaat met kwaliteitsvolle contactlenzen of een prachtige bril.

Optometrie Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x