Optometrie Hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Deskundigheid in optometrie bij ons in Hasselt

Voor een brillenzaak met ruime ervaring in optometrie gaat u naar Bruninx Design Optics te Hasselt. Wij bieden een ruim assortiment aan brillen van verschillende merken en voor diverse toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnebrillen, multifocale glazen en leesbrillen. Al generaties lang voorzien we onze klanten van uitstekende service op het gebied van optometrie vanuit onze zaak in Hasselt. Ervaar het zelf!

Brillen - Bruninx

Profiteer van onze ervaring in optometrie in onze brillenzaak in Hasselt

Als u uw ogen laat controleren of een nieuwe bril of lenzen uit gaat zoeken, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Uw ogen zijn immers uiterst belangrijk. Daarom zijn wij bij Bruninx Design Optics in Hasselt zeer ervaren in optometrie. Wij volgen altijd de laatste ontwikkelingen en technologie├źn en scholen onszelf geregeld bij om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Schakel onze hulp in om voor een deskundige oogmeting en vraag om passend advies als het gaat om een nieuwe bril of bijvoorbeeld als u wilt beginnen met het dragen van contactlenzen.


Brilglazen - Bruninx

Maak een afspraak voor een oogmeting of kies uit ons ruime aanbod aan brillen

Wilt u graag een oogmeting laten doen door onze opticien? Of wilt u een nieuwe bril uitzoeken of contactlenzen proberen? Wij helpen u graag verder met advies op maat. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen via +32 11 22 11 90 of vul het contactformulier in.

Optometrie Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x