Oogmeting Hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Optometrie/oogmeting in Hasselt

Een goede oogmeting, zoals wij aanbieden in onze zaak te Hasselt, is zeer belangrijk. Het is een momentopname waarbij we op een kwartiertje de sterkte meten waar u een aantal jaar dagdagelijks mee gaat rondlopen. Het is daarmee zeer belangrijk dat u dit goed laat uitvoeren. Een echte optometrist is hier heer en meester in. Voor dit diploma is een opleiding van drie jaar aan de hogeschool ODISEE te Brussel vereist samen met zes bijscholingen per jaar. Door de kennis en deskundigheid die wij te Hasselt in huis hebben, kunnen wij op basis hiervan een goede oogmeting garanderen met de juiste achtergrondkennis.

Brillen - Bruninx

Een oogmeting van een echte optometrische specialist in Hasselt

Personen met enkel een opleiding als opticien zijn in sé niet opgeleid om een juiste oogmeting uit te voeren. Ze kunnen enkel controleren of de huidige sterkte nog voldoende is. Bij Bruninx Design Optics te Hasselt werken wij steeds met twee hoogopgeleide optometristen om een oogmeting uit te voeren. Zo kunnen we u verzekeren dat elke oogmeting met de nodige kennis en kwaliteit plaatsvindt. Vervolgens kunnen we ook contactlenzen of brilglazen op maat voor u verwezenlijken. We hebben brilmonturen voor heren en brilmonturen voor dames montuur die u wenst.Brilglazen - Bruninx

Maak een afspraak bij ons als ervaren specialist

Wenst u een echte oogmeting in Hasselt waar wel moeite en tijd in gestoken wordt? Een oogmeting waar we luisteren naar uw specifieke visuele vereisten en waar we rekening houden met uw visuele klachten? Dan kunt u het best een afspraak bij onze winkel. U neemt hiervoor het best contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of via het online contactformulier.

Oogmeting Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x