Optometrie/oogmeting

Een goede oogmeting is zeer belangrijk. Het is een momentopname waar op een kwartiertje de sterkte gemeten wordt waar jij een aantal jaar, dagdagelijks mee gaat rondlopen. Het is dus zeer belangrijk dat dit goed uitgevoerd wordt.

Een echte optometrist is hier heer en meester in. Voor dit diploma is een opleiding van 3 jaar aan de hogeschool ODISEE te Brussel vereist samen met 6 bijscholingen per jaar. Dit garandeert een goede oogmeting met de juiste achtergrondkennis 

Personen met enkel een opleiding als opticien zijn in sé niet opgeleid om een juiste oogmeting te doen. Ze kunnen enkel een controle doen of de huidige sterkte nog voldoende is.

Wij werken steeds met 2 hoog opgeleide optometristen in onze zaak. Zo kunnen we u verzekeren dat elke oogmeting met de nodige kennis en kwaliteit wordt uitgevoerd.

Wenst u dus een echte oogmeting waar wel moeite en tijd in gestoken wordt? Een oogmeting waar geluisterd wordt naar uw specifieke visuele vereisten en waar rekening gehouden wordt met uw visuele klachten?

Maak een afspraak via +32 11 22 11 90 of spring gewoon binnen bij ons in de zaak.

Optometrie/oogmeting

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x