Keuze van jouw montuur

Jouw montuur zegt veel over jou zelf. Het is je beste vriend of je grootste vijand. Ofwel zet je het jaren met veel liefde op en is het afscheid niet gemakkelijk. Ofwel belandt het meteen in de kast en zou je nog het liefst van al je geld terugkrijgen.

Zien is genieten! Daarom willen wij dat je dan ook kunt genieten van het kiezen en dragen van jouw eigen bril! Wij luisteren naar jouw wensen, adviseren in functie van jouw levensstijl en gaan samen met jouw op zoek naar de perfecte bril!

Wij geloven er sterk in dat je deze keuze rustig en met zekerheid moet maken. We zullen je dan ook nooit proberen op te jagen om zo snel mogelijk een brilletje uit te kiezen. Je kan gerust een voorselectie maken die je dan op een later tijdstip nog een opnieuw komt passen. Zo kan je verschillende vrienden of familieleden meenemen om om ook hun mening te horen.

Wanneer je weet wat je zoekt, kan je gerust ons instructies geven wat je wel en niet graag ziet. Dan houden we rekening met jouw voorkeur en gaan we gericht brillen tonen.

Wanneer je niet weet wat je zoekt, stellen we je een paar algemene vragen en tonen we dat verschillende nieuwe stromingen en stijlen zijn. Zo krijg je een goed beeld wat de mogelijkheden zijn en kan je perfect voor jouzelf uitmaken wat de beste soort bril is die bij jou stijl past.   

Keuze van jouw montuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x