Brillenglazen

Hoya en Zeiss: garantie op uitstekende glazen

Hoya en Zeiss zijn twee uitstekende merken als het gaat om glazen voor uw bril. Daarom doen wij als specialist ook beroep op de materialen van deze merken. Zien is genieten en brillenglazen maken het verschil of u, al dan niet, geniet van uw zicht. Daarom streven wij bij Bruninx Design Optics te Hasselt naar de beste kwaliteit en afwerking voor uw glazen. Voor een maatoplossing kunt u daarom zeker bij ons terecht.  

Kwaliteitsvolle glazen van Hoya en Zeiss voor uw bril

Bent u op zoek naar een bril met glazen van het merk Hoya of Zeiss? Hoya, Essilor en Zeiss zijn de topleveranciers waarbij we onze glazen bestellen. Wij zijn zelf onafhankelijk. Dat betekent dat we van elke leverancier enkel het beste voor u selecteren. Hierdoor geven we altijd eerlijke en transparante adviezen over de beste optie voor uw specifieke situatie. Of u nu multifocale glazen van Hoya of Varilux wenst of een uniek zonneglas van Zeiss, wij helpen u bij het vinden van de beste optie. Wij vinden de beste oplossing voor u! Zowel voor de behandeling van myopie als hypermetropie kunt u bij ons terecht voor geschikte glazen. Die passen perfect in een van de vele brilmonturen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op en ervaar onze deskundigheid

U rekent met merken als Hoya en Zeiss bij ons altijd op kwalitatieve glazen die perfect voor u op maat gemaakt zijn. Plan een afspraak in bij onze brillenwinkel in de buurt van Genk om een oogmeting te doen om te bepalen wat de beste opties voor u zijn. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel.


Brillenglazen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x