Brillenglazen

Hoya en Zeiss: garantie op uitstekende glazen

Hoya en Zeiss zijn twee uitstekende merken als het gaat om glazen voor uw bril. Daarom doen wij als specialist ook beroep op de materialen van deze merken. Zien is genieten en brillenglazen maken het verschil of u, al dan niet, geniet van uw zicht. Daarom streven wij bij Bruninx Design Optics te Hasselt naar de beste kwaliteit en afwerking voor uw glazen. Voor een maatoplossing kunt u daarom zeker bij ons terecht.  

Hoya, Zeiss en Essilor als kwaliteitsmerken voor uw glazen

Onze glazen bestellen wij enkel bij topleveranciers, zoals Hoya, Essilor en Zeiss. Gelukkig zijn wij onafhankelijk, wat betekent dat we vrij zijn om de beste leverancier te kiezen voor u. Hierdoor kunnen we altijd eerlijke en transparante adviezen geven over wat de beste optie is voor uw specifieke situatie. Dus of u nu multifocale glazen van Hoya of Varilux wenst of een uniek zonneglas met een perfect op staal nagemaakte kleur van Zeiss; wij zoeken voor u de beste oplossing! Zowel voor de behandeling van myopie als hypermetropie kunt u bij ons terecht voor geschikte glazen. Deze zullen perfect passen in een van de vele monturen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op en reken op onze deskundigheid

 Met merken als Hoya en Zeiss rekent u bij ons altijd op kwalitatieve glazen die perfect voor u op maat gemaakt zijn. Plan een afspraak in met onze speciaalzaak in Hasselt om een oogmeting te doen en te bepalen wat de beste opties voor u zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brillenglazen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x