Luxe brillen online

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Luxe brillen online bestellen

Luxe brillen bekijkt en bestelt u eenvoudig en snel online in de webwinkel van Bruninx Design Optics te Hasselt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan brillen en zonnebrillen, waardoor er vast en zeker een montuur te vinden is dat aan uw wensen voldoet. Bekijk ons ruime aanbod aan luxe brillen nu online en maak uw keuze.

Brillen - Bruninx

Een uitgebreid assortiment aan luxe brillen online

Onze collectie luxe brillen bestaat uit diverse hoogstaande merken, die u stuk voor stuk online kunt bestellen. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een kleurrijke en moderne bril van het merk Theo of een luxueuze bril van de merken Cartier of Chanel. Welke bril u uiteindelijk ook besluit te bestellen, u profiteert bij ons te allen tijde van uitstekende garantie. U stuurt uw bril eenvoudigweg binnen 14 dagen na ontvangst terug, mits het label nog bevestigd is.


Brilglazen - Bruninx

Maak gerust een afspraak

Wilt u uw favoriete luxe brillen liever niet online bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen en maak een afspraak bij ons in Hasselt. Wij helpen u dan door middel van persoonlijk advies een bril te vinden die volledig aan uw wensen voldoet, zodat u met een glimlach onze winkel verlaat.

Luxe brillen online

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x