Lindberg Hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillen van Lindberg in Hasselt

Het merk Lindberg is een van de vele mogelijkheden waaruit u kunt kiezen bij onze winkel in Hasselt. Bruninx Design Optics is een ervaren familiebedrijf die hun passie voor oogmode en brillen al generaties lang meedraagt. Dit vertaalt zich naar een persoonlijke dienstverlening waarin we transparant met u aan het werk gaan. Op basis van advies op maat kiezen we samen met u een montuur uit die precies bij u past. Zo zou een bril van Lindberg een uitstekende optie voor u kunnen zijn.

Brillen - Bruninx

De elegantie en strakheid van het aanbod van Lindberg bij ons te Hasselt

Wanneer u voor Lindberg kiest in onze winkel te Hasselt, dan kiest u voor strakke, trendy brillen. Voor zowel mannen als vrouwen hebben zij een breed assortiment ter beschikking. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een montuur die goed bij u past. Daarnaast zijn wij als opgeleide optometristen ook bereid om een oogmeting uit te voeren en zo te bepalen wat voor brilglazen u nodig heeft. Door onze expertise over de laatste ontwikkelingen op het vlak van oogmode , zult u een montuur kiezen die u voor lange tijd dienst zal doen. Naast brilmerken hebben we ook zonnebrillen ter beschikking van de beste merken zoals Oakley en Chanel.Brilglazen - Bruninx

Kom langs of bestel online

Als u een bril van Lindberg wenst uit onze winkel in Hasselt, dan heeft u de mogelijkheid om in onze zaak langs te komen of online een bestelling te plaatsen. Wanneer u langskomt, kunt u het best een afspraak maken zodat we u persoonlijk kunnen helpen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of via het online contactformulier.

Lindberg Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x