Chanel zonnebril hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Zonnebril van Chanel in Hasselt

Het merk Chanel is een populaire optie voor een zonnebril – ook bij onze zaak in Hasselt. Ontdek daarom het aanbod dat wij bij Bruninx Design Optics aanbieden voor u. Als familiebedrijf weten wij onze passie voor brillen en oogmode generaties lang te vertalen naar een eerlijke en persoonlijke service. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en geven u eerlijk advies over de beste mogelijkheden. Of dat nu een prachtige zonnebril van Chanel is of een van de vele andere brillen in ons assortiment te Hasselt.

Brillen - Bruninx

Chanel als uitstekende keuze voor een zonnebril van onze zaak in Hasselt

Chanel staat wederom bekend als een uitstekend merk voor een mooie zonnebril en daardoor kon deze naam niet ontbreken in het assortiment van onze zaak in Hasselt. U herkent ongetwijfeld de grote, stijlvolle, getinte brillenglazen in een strakke montuur. De mogelijkheden met dit merk zijn dan ook enorm uiteenlopend. De onmiskenbaar populaire damesbrillen behoren ook tot de hoogste kwaliteitsklasse. Zoekt u toch nog naar iets anders? Bekijk dan ook het aanbod aan andere merken zoals Chloé dat wij ter beschikking hebben.Brilglazen - Bruninx

Bezoek onze winkel

Wanneer u een zonnebril van Chanel wilt of een van onze andere opties, dan is het altijd fijn om even langs te komen in onze winkel te Hasselt. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen wij ervoor zorgen dat u een persoonlijke dienstverlening geniet van onze specialisten. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Het is daarnaast ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x