Brilmontuur heren

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brilmontuur voor heren in Hasselt

Voor een comfortabel en stijlvol brilmontuur voor heren bezoekt u onze winkel in Hasselt. Bruninx Design Optics is een ervaren familiebedrijf dat al jarenlang een eerlijke en transparante service aanbiedt. Het is ons doel dat u op lange termijn geniet van een stijlvolle en comfortabele bril die aan al uw wensen voldoet. U kiest hiervoor uit het enorme aanbod aan kwaliteitsmerken dat wij aanbieden. Een voortreffelijk brilmontuur voor heren wacht op u!

Brillen - Bruninx

Kies een stijlvol brilmontuur voor heren

Een brilmontuur voor heren is niets zonder passende brilglazen. Wij zijn een ervaren optometrist. Met een nauwkeurige oogmeting bepalen we exact welke correctie nodig is om u een helder zicht te geven. Gecombineerd met een stijlvol en comfortabel montuur ontstaat er een bril die u met plezier draagt. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod van merken met verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke designs van de brillen van Theo. Ook de strakke stijl van de brillen van Lindberg moeten we zeker vermelden. Hier zit gegarandeerd een brilmontuur voor heren bij dat aan uw wensen voldoet.Brilglazen - Bruninx

Neem contact met ons op voor een afspraak

Voor hulp bij het vinden van het juiste brilmontuur voor heren bent u van harte welkom om een afspraak te maken bij de beste opticien in Hasselt. Wij gaan met u op zoek naar de beste mogelijkheden en voorzien u van persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Indien gewenst, bestelt u de monturen ook online.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x