Brilmontuur heren

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brilmontuur voor heren in Hasselt

U bezoekt onze winkel in Hasselt voor een comfortabel en stijlvol brilmontuur voor heren. Bruninx Design Optics is een ervaren familiebedrijf dat al jarenlang eerlijke en transparante service aanbiedt. Het is ons doel dat u op lange termijn geniet van een stijlvolle en comfortabele bril die aan al uw wensen voldoet. U kiest hiervoor uit het enorme aanbod aan kwaliteitsmerken dat wij aanbieden. Een voortreffelijk brilmontuur voor heren wacht op u!

Brillen - Bruninx

Kies een stijlvol brilmontuur voor heren

Een brilmontuur voor heren is niets zonder passende brilglazen. Wij zijn een ervaren optometrist, waardoor wij met een nauwkeurige oogmeting exact bepalen welke correctie nodig is om u een helder zicht te geven. Gecombineerd met een stijlvol en comfortabel montuur ontstaat er een bril die u met plezier draagt. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod van merken met verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke designs van Theo of de strakke stijl van Lindberg. Hier zit gegarandeerd een brilmontuur voor heren bij dat aan uw wensen voldoet.Brilglazen - Bruninx

Neem contact met ons op voor een afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij de beste opticien te Hasselt om het juiste brilmontuur voor heren te vinden. Wij gaan met u op zoek naar de beste mogelijkheden en voorzien u van persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Indien gewenst, bestelt u de monturen ook online.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x