Brilmontuur heren

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brilmontuur voor heren in Hasselt

Voor een mooi brilmontuur voor heren moet u zeker bij onze winkel in Hasselt zijn. Bruninx Design Optics is een ervaren familiebedrijf dat al jarenlang een eerlijke en transparante service biedt. Het voornaamst voor ons is dat u op lange termijn zult genieten van een mooie en comfortabele bril. U kunt hiervoor kiezen uit het enorme aanbod aan kwaliteitsmerken dat wij aanbieden. Een voortreffelijke heren brilmontuur wacht op u!

Brillen - Bruninx

Kies een stijlvol brilmontuur voor heren

Een mooi brilmontuur voor heren is niets zonder de gepaste brilglazen erin. Om daarvoor te zorgen bent u bij ons als optometrist aan het juiste adres. Met een nauwkeurige oogmeting bepalen we precies welke correctie nodig is om u een helder zicht te geven. Met een stijlvolle montuur erbij zult u geen probleem hebben om uw bril op te zetten. Bij een brilmontuur voor heren rekenen we op een aanbod van merken met uiteenlopende stijlen. Denk zo bijvoorbeeld aan de kleurrijke designs van Theo of de strakke stijl van Lindberg.Brilglazen - Bruninx

Neem contact met ons op voor een afspraak

Om de juiste brilmontuur voor heren voor u te vinden, kunt u het best altijd even langskomen in onze zaak te Hasselt voor een afspraak. Daar zoeken wij samen met u naar de beste opties en geven we u persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Indien u dit wenst, kunt u de monturen ook online bestellen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x