Brilmontuur Hasselt

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Keuze van jouw brilmontuur bij ons in Hasselt

Kiezen voor een mooi brilmontuur in onze zaak te Hasselt is een belangrijke beslissing. Uw montuur zegt veel over uzelf. Het is uw beste vriend of uw grootste vijand. Ofwel zet u het jaren met veel liefde op en is het afscheid niet gemakkelijk, ofwel belandt het meteen in de kast en zou u het liefst van al uw geld terugkrijgen. Daarom kunt u het best voor de mooiste brilmonturen naar Bruninx Design Optics gaan in Hasselt.

Brillen - Bruninx

Vind de geschikte brilmontuur voor u in onze zaak te Hasselt

Zien is genieten! Daarom willen wij dat u dan ook kunt genieten van het kiezen van uw eigen bril. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren in functie van uw levensstijl en gaan samen met u op zoek naar de perfecte bril. Door het enorme aanbod aan brilmonturen dat wij ter beschikking stellen bij ons in Hasselt, zal er ongetwijfeld een mooie optie voor u tussen zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Cartier en Theo.


Neem uw tijd bij het maken van uw keuze

Wij geloven er sterk in dat u deze keuze rustig en met zekerheid moet maken. We zullen u dan ook nooit proberen op te jagen om zo snel mogelijk een brilletje uit te kiezen. U kan gerust een voorselectie maken die u dan op een later tijdstip nog eens opnieuw komt passen. Zo kan u verschillende vrienden of familieleden meenemen om ook hun mening te horen over de gewenst brilmontuur in onze winkel te Hasselt.

Een persoonlijke service in Hasselt bij het zoeken naar brilmonturen

Wanneer u weet wat u zoekt, kunt u gerust ons instructies geven wat u wel en niet graag ziet. Dan houden we rekening met uw voorkeur en gaan we gericht brilmonturen tonen uit ons assortiment te Hasselt. Wanneer u niet weet wat u zoekt, stellen we een paar algemene vragen en tonen we wat de verschillende stromingen en stijlen zijn. Zo krijgt u een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn en kunt u perfect voor uzelf uitmaken wat de beste soort bril is die bij uw stijl past!

Brilglazen - Bruninx

Kom langs bij ons als ervaren specialist

Uiteraard kunt u bij ons in Hasselt terecht voor veel meer dan enkel een mooi brilmontuur. Zo zijn wij als optometrist ook opgeleid om een nauwkeurige oogmeting uit te voeren en te kijken naar welke correctie nodig is bij bijvoorbeeld myopie. Wanneer u eerder contactlenzen wenst in plaats van een bril, dan is dat evenzeer een optie. Maak een afspraak bij onze zaak door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brilmontuur Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x