Brilmontuur dames

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brilmontuur voor dames in Hasselt

Zoekt u naar een mooi en stijlvol brilmontuur voor dames? Dan zit u bij Bruninx Design Optics zeker goed. Wij beschikken over een aanbod waar alle kwaliteitsmerken in voorkomen. Als ervaren familiebedrijf rekent u bij ons op een transparante service, waarbij uw wensen centraal staan. Met eerlijk advies van onze specialisten gaat u ongetwijfeld met een mooie dames brilmontuur naar huis!


Brillen - Bruninx

Kies uit het enorme aanbod een mooi brilmontuur voor dames

Alvorens we kijken naar een mooi brilmontuur voor dames, is het belangrijk dat u beschikt over een bril die bij u past. Iedereen heeft daarin andere wensen. Ten eerste moeten de glazen op maat van uw ogen zijn. Op basis van een oogmeting, die wij als ervaren optometrist probleemloos uitvoeren, kunnen we kijken wat u nodig heeft. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor multifocale glazen. Vervolgens kunnen we kijken naar merken, waaronder Tom Ford of Lindberg, die de gewenste brilmontuur voor u aanbieden.Brilglazen - Bruninx

Maak uw keuze uit ons brede aanbod

Zou u graag een brilmontuur voor dames willen bestellen bij ons? Dan kan u dat online doen of door een bezoek te brengen aan onze winkel. Maak daarvoor een afspraak bij onze specialisten door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x