Brillenwinkel Genk

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillenwinkel nabij Genk

Bezoek de brillenwinkel van Bruninx Design Optics te Hasselt, nabij Genk en Tongeren, en profiteer van het deskundige advies van onze opticien. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over de modernste technologie. De combinatie van kennis, ervaring en een ruim aanbod aan verschillende monturen zorgt ervoor dat wij u gegarandeerd een passende bril kunnen aanmeten die aan al uw wensen voldoet. Breng gerust een bezoek aan onze brillenwinkel in de buurt van Tongeren en Genk, en vraag advies aan onze opticien.

Brillen - Bruninx

Een ruim aanbod aan monturen bij onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren

Indien u op zoek bent naar een nieuwe bril, toont onze opticien u graag het uitgebreide aanbod aan monturen bij ons in Hasselt, nabij Tongeren. U kiest bijvoorbeeld voor een luxe montuur van Cartier, maar u kunt ook kiezen voor een kleurrijk en modern montuur van Theo. De keuze hierbij is volledig aan u. Onze ervaren opticien gaat graag met u op zoek naar een montuur dat volledig bij u past in onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren, zodat u met een glimlach én een prachtige bril ons pand weer verlaat.


Brilglazen - Bruninx

Een deskundige oogmeting

Een prachtig montuur is uiteraard van belang wanneer u een nieuwe bril zoekt. Echter is het minstens zo belangrijk om ook goed aangemeten brillenglazen te krijgen. De ervaren opticien meet uw ogen op deskundige wijze op met geavanceerde apparatuur in onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren. Wij streven te allen tijde naar de beste kwaliteit en afwerking voor u, zodat u een bril op maat ontvangt.

Kom eens langs

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe bril of zonnebril? Maak dan een afspraak met de opticien bij onze brillenwinkel in de omgeving van Tongeren en Genk. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen.

Brillenwinkel Genk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x