Brillen Theo

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillen van Theo

Bekijk de brillen van het merk Theo eens wanneer u op zoek bent naar een kleurrijk en excentriek montuur. Bruninx Design Optics in Hasselt beschikt over een ruim aanbod aan brillen van dit kwaliteitsvolle merk. Als ervaren familiebedrijf leveren wij al meerdere generaties een betrokken dienstverlening aan onze klanten. Met een eerlijke en transparante instelling zoeken wij met u naar de beste opties. De brillen van Theo zijn misschien wel een uitgelezen kans voor u.

Brillen - Bruninx

De uitgesproken en stijlvolle brillen van Theo

De brillen van het merk Theo springen er zeker uit met hun mooie designs en uitgesproken kleuren. De Belgische ontwerpers van dit merk maken van iedere bril een ware eyecatcher. Het merk is een trendsetter in de brillenmarkt en richt zich met het unieke design vooral tot de individualist. Het assortiment van brillen van Theo is zowel voor heren als dames. De kwaliteit van de monturen van dit merk combineren wij graag met onze kennis en deskundigheid in optometrie. Zo meten we uw ogen en zorgen we voor passende brilglazen.Brilglazen - Bruninx

Kom zeker langs in onze winkel

Als u geïnteresseerd bent in de luxe brillen van Theo, moet u zeker eens langskomen in onze zaak te Hasselt. Als u een afspraak maakt, profiteert u van onze persoonlijke service, waarbij we u graag helpen de ideale bril te kiezen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brillen Theo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x