Brillen Theo

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillen van Theo in onze winkel te Hasselt

Wanneer u op zoek bent naar kleurrijke en excentrieke brillen, dan moet u zeker eens naar het aanbod van Theo kijken dat wij ter beschikking hebben in Hasselt. Bij Bruninx Design Optics beschikken wij over een enorm aanbod aan brilmerken. Als ervaren familiebedrijf leveren wij al meerdere generaties een betrokken dienstverlening aan onze klanten. Met een eerlijke en transparante instelling gaan wij samen met u op zoek naar de beste opties. Zo kunnen brillen van Theo misschien wel de uitgelezen kans voor u zijn.

Brillen - Bruninx

De uitgesproken en stijlvolle brillen van Theo

De brillen van het merk Theo springen er zeker uit met mooie designs en voorzien van uitgesproken kleuren. Het merk is een echte trendsetter in de brillenmarkt en wil zich vooral richten tot de individualist. Zowel heren als dames kunnen een kijkje nemen in het assortiment van Theo dat wij aanbieden. De kwaliteit van de monturen van dit merk combineren wij graag met onze kennis en deskundigheid in optometrie. Zo meten we graag uw ogen en zorgen we voor de passende brilglazen.Brilglazen - Bruninx

Kom zeker langs in onze winkel

Wanneer u geïnteresseerd bent in de brillen van Theo, dan moet u zeker eens langskomen in onze zaak te Hasselt. Als u een afspraak maakt, dan profiteert u van onze persoonlijke service, waarbij we u graag helpen bij het kiezen voor de ideale bril. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brillen Theo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x