Brillen Cartier

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillen van Cartier te Hasselt

Wanneer u op zoek bent naar mooie brillen van Cartier, moet u zeker bij onze winkel te Hasselt zijn. Bij Bruninx Design Optics bieden we vooral een dienstverlening aan waarbij uw wensen centraal staan. Door de jarenlange passie voor brilmode van ons familiebedrijf werken wij eerlijk en transparant met u samen in uw zoektocht naar een nieuwe bril. Door onze kennis van de nieuwst ontwikkelingen op vlak van brillen en oogmode, gecombineerd met ons aanbod aan verschillende merken, vindt u ongetwijfeld wat u zoekt bij ons. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor de prachtige brillen van Cartier.

Brillen - Bruninx

De vele brillen van Cartier die u bij ons kunt vinden

Het merk Cartier staat bekend voor luxe en dat vertaalt zich ook naar hun assortiment aan brillen. De monturen van ontwerpen zijn vaak simplistisch en strak om een moderne look te geven. Wij maken u graag wegwijs in ons aanbod en bieden advies op maat aan. Als optometrist is het tevens mogelijk om een oogmeting te laten uitvoeren en brilglazen, zelfs multifocaal, op maat te laten maken. Bent u eerder op zoek naar andere merken dan Cartier? Dan is ons aanbod ook rijk aan andere mogelijkheden zoals Tom Ford of ChloƩ.Brilglazen - Bruninx

Koop de perfecte bril bij ons

Heeft u interesse in een van de brillen van Cartier die wij in Hasselt aanbieden? Kom dan zeker langs in onze winkel en profiteer van onze service op maat. U kunt ook altijd een afspraak maken door ons telefonisch te contacteren via +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brillen Cartier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x