Brillen Cartier

checkBeste afwerking glazen

checkVolledige garantie multifocale glazen

checkEnorm aanbod aan merk brillen


Brillen van Cartier te Hasselt

Wanneer u op zoek bent naar mooie brillen van Cartier, moet u zeker in onze winkel te Hasselt zijn. Bij Bruninx Design Optics bieden we vooral een dienstverlening aan waarbij uw wensen centraal staan. Door de jarenlange passie voor brilmode van ons familiebedrijf werken wij eerlijk en transparant met u samen in uw zoektocht naar een nieuwe bril. Door onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van brillen en oogmode, gecombineerd met ons aanbod aan verschillende merken, vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor de prachtige brillen van Cartier.

Brillen - Bruninx

De vele brillen van Cartier die u bij ons kunt vinden

Het merk Cartier staat bekend om luxe en dat vertaalt zich ook naar hun assortiment aan brillen. De monturen zijn vaak simplistisch en strak, om een moderne look te geven. Wij maken u graag wegwijs in ons aanbod en bieden u advies op maat. Als optometrist is het voor ons tevens mogelijk om een oogmeting uit te voeren en brilglazen, zelfs multifocaal, op maat te maken. Bent u eerder op zoek naar andere merken dan Cartier? U vindt u bij ons diverse andere merken, waaronder Tom Ford en ChloƩ.Brilglazen - Bruninx

Koop de perfecte bril bij ons

Heeft u interesse in een van de brillen van Cartier die wij in Hasselt aanbieden? Kom dan zeker langs in onze winkel en profiteer van onze service op maat. U kunt ook altijd een afspraak maken door ons telefonisch te contacteren via +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Brillen Cartier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x